Slide background
Slide background
Slide background
  • Een sfeervolle feestzaal, prachtig terras, en heerlijk eten!

    K. De Herdt

  • De maaltijden aan huis zijn steeds erg lekker. Ook is er altijd een ruime menukeuze.

    L. Coomans

  • Ons huwelijksfeest was een onvergetelijke gebeurtenis, bedankt!

    Familie Peeters

Ontdek onze dagmenu’s
Dineren in De Leeuwerik
Praktische informatie

Geachte klant


Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad op 17 maart 2020 gegeven heeft om het coronavirus te bestrijden en meer bepaald de lockdown die ingaat vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12.00 u gaat onze traiteurzaak De Leeuwerik volgende extra aanpassingen doorvoeren:

1) De levering van de dagelijkse maaltijden zal vanaf maandag 23 maart 2020 plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag

  •  op maandag leveren we de maaltijden van maandag en dinsdag
  •  op woensdag leveren we de maaltijden van woensdag en donderdag
  •  op vrijdag leveren we de maaltijden van vrijdag en zaterdag

2) De maaltijden die volledig verpakt zijn, worden niet meer binnen in huis afgeleverd maar worden in een open box aan de voordeur van de woning geplaatst (dit om besmettingsgevaar tegen te gaan conform de maatregelen van de WZC en de rusthuizen)

3) De betaling gebeurt via maandelijkse overschrijving of domiciliëring

Wij danken iedereen om deze maatregelen zo goed mogelijk op te volgen. We wensen dat iedereen gespaard blijft van het virus en dat we samen snel deze moeilijke periode kunnen afsluiten.

 

Traiteur De Leeuwerik


Week 4 (25/1 - 31/1/21)

Dagmenu

Maandag 25/1

Groentesoep - Varkenshaasje in dragonsaus, bloemkool en puree - Koekje

Dinsdag 26/1

Tomatengroentesoep - Chipolataworst met duo van prei en wortelpuree - Pudding

Woensdag 27/1

Courgettesoep - Varkenslapje met boontjes en aardappelen - Gebak

Donderdag 28/1

Ajuinsoep - Gevulde tomaat met gegrilde groentjes en puree - Yoghurt

Vrijdag 29/1

Tomatensoep met balletjes - Koolvishaasje in tuinkruidensaus met wokgroentjes en puree - Fruit

Zaterdag 30/1

Seldersoep - Biefstuk in champignonroomsaus, slaatje en aardappelen - Suikerwafel

Zondag 31/1

Tomatensoep met balletjes - Kalkoenburger in honingsaus, zoete wortelen en aardappelen - Zondags dessertje

 

Vervangmenu van de week

VLEES     Pensen met appelmoes en aardappelen

VIS            Forel met erwtjes en puree

PASTA Spaghetti Carbonara (spek)

 


Week 5 (1/2 - 7/2/21)

Dagmenu

Maandag 1/2

Groentesoep - Vleesbrood met rode kool en aardappelen - Koekje

Dinsdag 2/2

Tomatengroentensoep - Varkenslapje "Blackwell" met spruitjes en gebakken aardappelen - Pudding

Woensdag 3/2

Pompoensoep - Kippeblokjes met groentjes en fijne noedels - Gebak

Donderdag 4/2

Witloofsoep - Varkensgebraad op grootmoeders wijze met bloemkool en puree - Pudding

Vrijdag 5/2

Tomatensoep met balletjes - Visfilet met paprikasaus, geglaçeerde worteltjes en peterselieaardappelen - Yoghurt

Zaterdag 6/2

Kervelsoep - Boomstammetje met gestoofd witloof en puree - Fruit

Zondag 7/2

Tomatensoep met balletjes - Ossetong in Madeirasaus en puree - Zondags dessertje

 

Vervangmenu van de week

VLEES   Kippebil Archiduc met puree

VIS         Visbrochette pesto met puree

PASTA   Maccaroni met kaas en ham

CONTACTEER ONS
016/50 29 20
0486/97 70 25
Horenweg 9
3390 Tielt-Winge
ONZE LIGGING